Lataa uusi kulutusterästuoteluettelomme Lue Olemme mukana MAXPO-messuilla 7.-9.9.2017 Lue Olemme mukana Alihankinta-messuilla 26.9.-28.9.2017 Lue Tom Wicht eläkkeelle Lue Uddeholm Oy Ab täytti 70-vuotta Lue
Uutisarkisto

Camteam Oy - monikomponenttivalmistuksen markkinajohtaja Suomessa

Camteam Oy on monikomponenttiruiskuvaluteknologian johtavia yrityksiä Pohjois-Euroopassa ja Suomessa  alansa ykkönen. Tämä asema on saavutettu tekemällä läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.”Tavoitteemme on olla osa asiakkaamme tuotekehitystiimiä muovituoteasiantuntijana,” toteavat toimitusjohtaja Ilpo Pohjola (kuvassa oikealla) ja myyntijohtaja Hans Hildén Camteam Oy:stä.

 

Camteam Oy on esimerkki yrityksestä, joka on löytänyt oman segmenttinsä, jolla se pystyy kasvattamaan liiketoimintaansa erityisosaamisensa avulla. Tänä päivänä Camteam Oy tekee yhteistyötä  elektroniikkateollisuudessa ja terveydenhuoltoalalla toimivien, nimekkäiden yritysten kanssa.

Muottien valmistusmateriaaliksi Camteam Oy on valinnut Uddeholmin työvälineteräkset, mm.: Uddeholm Impax, Uddeholm Orvar Supreme, Uddeholm Grane, Uddeholm Corrax, Alumec ja Moldmax HH. Camteam hyödyntää myös Uddeholmin työstöpalvelua ja hankkii osan tarvitsemistaan teräksistä valmiiksi koneistettuina.

Teksti ja kuvat: Boo Rundqvist/Camteam Oy/2008


Muotti Uddeholmin teräksestä. Valmistaja Camteam Oy.
go