Lataa uusi kulutusterästuoteluettelomme Lue Olemme mukana MAXPO-messuilla 7.-9.9.2017 Lue Olemme mukana Alihankinta-messuilla 26.9.-28.9.2017 Lue Tom Wicht eläkkeelle Lue Uddeholm Oy Ab täytti 70-vuotta Lue
Uutisarkisto

Kulutus- ja rakennelevyt

Teräslevyjen tuoteohjelmaamme kuuluvat emokonsernimme voestalpinen alform- ja aldur -rakennelevyt sekä durostat-kulutuslevyt. Levyjen valmistuksessa käytetään termomekaanista valssausprosessia sekä maailman järeintä kuumaoikaisulaitetta. 


alform plate 700 M ja 960 M x-treme lujat ja erikoislujat teräslevyt

Tuotetiedot
Luja alform plate 700 M ja erikoisluja alform plate 960 M x-treme ovat termomekaanisesti valssattuja hienoraerakenneteräksiä, joilla on erinomaiset hitsattavuusominaisuudet ja hyvät taivutusominaisuudet. Käyttökohteita ovat nosturiajoneuvot, betoninpumppauajoneuvot ja kaivosteollisuuden laitteet.
§


aldur

Tuotetiedot

aldur® Q-sarjan teräslajit ovat nuorrutettuja (veteensammutettuja ja päästettyjä), erittäin lujia ja helposti hitsattavia hienorakeisia rakenneteräksiä. Pääasiallisia käyttökohteita ovat hitsatut rakenteet, jotka altistuvat suurille kuormituksille, esim. nostureissa ja ajoneuvoissa, paineastioissa ja paineputkijärjestelmissä. Terästen lovi-iskusitkeys taataan -40 oC lämpötilaan saakka.durostat

Tuotetiedot

durostat 400 ja durostat 500 ovat kulutusta kestäviä erikoisteräksiä, joiden kovuus on noin 400 HB ja 500 HB. Nämä teräkset kestävät erittäin hyvin mekaanista kulutusta ja soveltuvat erityisen hyvin rakenneosiin, jotka altistuvat abrasiiviselle kulutukselle, esim. kuormauslaitteissa, pyöräkuormaajien kauhoissa, kippivaunujen rungoissa, kuljettimissa, kaivinkoneen osissa, tiekoneissa, seuloissa ja murskaimissa.

 poltto- ja plasmaleikkauspalvelut
go